|
Birkapörkölt -bogácsban-
|
A húst a csonttal együtt feldaraboljuk, úgy 3-4 cm-es darabokra. A hagymát felkockázzuk (nem fontos nagyon apróra, mert mire ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.05 19:28
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
Végig lassú (kis) tûzön, parázson készül az étel !
A szalonnát apró kockára vágom, és kisütöm a zsírját. Beledobom egy... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
|