|
Fűszeres marhasült.
|
Melegítsük elő a sütőt 160 °C-ra (gázsütőn a 2-3. fokozat). Keverjük össze a cukrot, a fahéjat, a szerecsendiót, a kardamom... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.30 16:10
|
|
|
|
|
|
Fűszeres krémmel töltött haltekercsek.
|
A halszeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát, az olívaolajat, a zöldfűszereket és a reszelt citromhéjat al... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.29 08:16
|
|
|
|
|
|
Burgonyakrémleves-avokádóval.
|
Azzal kezdjük, hogy a burgonyát előre megfőzzük.
Alaplevet vagy húslevest felteszünk a tűzhelyre, a főtt burgonyát apró kock... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.28 08:07
|
|
|
|
|
|
Viharsarki húsgombócleves.
|
A zöldséget sajtreszelőn (vagy erre alkalmas gépen) hajszálvékonyra reszeljük, a hagymát apróra vágjuk, vagy lereszeljük.
... |
2 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.27 12:42
|
|
|
|
|
|
Kacsamáj gombás hagymamártásban.
|
Először sós vízben megfőzzük a burgonyát.
A kacsamájat előfőzzük, lehűtjük. Az újhagymát karikára vágjuk, a fokhagymát s... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.27 12:23
|
|
|
|
|
|
Tejszínes-gombás penne
|
A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a szeletekre vágott sonkát és gombát. Együtt pirítjuk, majd ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
gizmo32
2012.04.26 22:19
|
|
|
|
|
|
Brokkoli szósz
|
A hagymát fölapritjuk és üvegesre dinszteljük. A brokkolit rózsáira bontjuk, megmossuk, majd a hagymával együtt pároljuk. Ha me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
objection
2012.04.25 22:41
|
|
|
|
|
|
Zöldségpüré
|
A megtisztított zöldségeket tegyük egy lábasba, és sós vízben főzzük puhára őket.
Ezután szűrjük le, pürésítsük egy kevés főző... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
katalintom
2012.04.25 18:37
|
|
|
|
|
|
Baconos pulykamell
|
Egy őzgerincformát kibélelünk baconszalonnákkal. A pulykahúst kockákra vágjuk. A tojásokat villával felverjük, belekeverjük a t... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
katalintom
2012.04.25 18:28
|
|
|
|
|
|
|