|
Zöld tojásleves.
|
A hagymát apróra vágom és kevés olajon megpirítom.
A fazekat lehúzom a tűzről és a hagymára szórom a lisztet, majd a fűszere... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.19 06:35
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos őzraguleves, vargányás betéttel.
|
A kockázott őzhúst jól átmosom, majd papírtörlőn leszárítom, forró zsíron átforgatom, mikor kellőképp megpirult, hozzáadom az... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.19 06:25
|
|
|
|
|
|
" Ízek orgiája " steak.
|
A húst lehártyázzuk, majd a rostjaira merőlegesen 4 szeletre vágjuk, a színes borssal beszórjuk.
Egy jó erős nejlonzacskób... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.06 14:55
|
|
|
|
|
|
Ananászos Pulykamell
|
1.:A húst hideg vízzel leöblítjük,szárazra töröljük,és 2 cm-es kockákra vágjuk.A gyömbért meghámozzuk,finomra reszeljük.Az étke... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.07.17 21:37
|
|
|
|
|
|
Jeges paradicsomleves
|
A paradicsomot, ecetet, olívaolajat, paradicsomlevet és cukrot elektromos keverővel egészen finomra mixeljük. Öntsük bele egy m... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.30 11:23
|
|
|
|
|
|
Fűszeres marhasült.
|
Melegítsük elő a sütőt 160 °C-ra (gázsütőn a 2-3. fokozat). Keverjük össze a cukrot, a fahéjat, a szerecsendiót, a kardamom... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.30 16:10
|
|
|
|
|
|
Burgonyakrémleves-avokádóval.
|
Azzal kezdjük, hogy a burgonyát előre megfőzzük.
Alaplevet vagy húslevest felteszünk a tűzhelyre, a főtt burgonyát apró kock... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.28 08:07
|
|
|
|
|
|
Thai csípős tésztasaláta
|
A szósz hozzávalóit keverjük össze.
A cérnametéltet lobogó vízben pár perc alatt főzzük ki, majd szűrjük le, tegyük vagy jeges... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.18 21:56
|
|
|
|
|
|
Szarvascomb nyárson
|
A szarvascombot előbb rostirányra merőlegesen nagyobb, és 2-3 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket enyhén megklopfoljuk, m... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:25
|
|
|
|
|
|
|