|
Kakukkfüves karaj.
|
A 4 szelet csont nélküli sertéskarajt sózunk, borsozunk és lisztbe mártunk. Egy serpenyőben, amelybe mind a négy szelet hús... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.19 06:42
|
|
|
|
|
|
Zöld tojásleves.
|
A hagymát apróra vágom és kevés olajon megpirítom.
A fazekat lehúzom a tűzről és a hagymára szórom a lisztet, majd a fűszere... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.19 06:35
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos őzraguleves, vargányás betéttel.
|
A kockázott őzhúst jól átmosom, majd papírtörlőn leszárítom, forró zsíron átforgatom, mikor kellőképp megpirult, hozzáadom az... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.19 06:25
|
|
|
|
|
|
Édes-savanyú kínai csirke...
|
A csirkemelleket kicsontozzuk, bőrüket lefejtjük, a húst vékony csíkokra vágjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál szójaszószt és a rizsl... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.21 06:55
|
|
|
|
|
|
|