|
Zöldborsós aprópecsenye
|
A húst mossuk meg, és vágjuk szeletre, majd vékony csíkokra.
A szalonnát vágjuk apró kockákra, a hagymát pucoljuk meg és k... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.06 18:41
|
|
|
|
|
|
Pikáns gombás sertésragu leves
|
Az 1x1 cm nagyságú kockára felvágott sertés lapockát felhevített margarinon megpirítjuk. Hozzákeverjük a tárkonyt, picit sózzuk... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.30 18:57
|
|
|
|
|
|
Szatmári töltöttkáposzta
|
Hagymát apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a húst és a rizst, Hozzá öntjük a zsiradékot, sóval, borssal, paprikával ízesítjük,
ha... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
jerne61
2015.03.29 21:20
|
|
|
|
|
|
Sertéskocsonya
|
A kocsonyahúst mossuk meg. Ha szőrös, gázlángon perzseljük le, vagy borotváljuk meg. Főzhetjük kuktafazékban, vagy egyszerű faz... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.14 00:11
|
|
|
|
|
|
Borsos tokány paradicsompürével
|
A húst fél cm vastag csíkokra vágom és jól megmosom. Az apróra vágott hagymát aranybarnára pirítom, beleteszem a finomra vágott... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.08.31 20:18
|
|
|
|
|
|
Lőrinci töltött káposzta
|
A húst ledarálom, majd a rizst hozzáadom, valamint a fűszereket. A hagymát, amit apró kockára vágtam a margarinon megdinsztelem... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
viragbaba
2014.04.03 19:35
|
|
|
|
|
|
Sertéspörkölt
|
A sertéshúst 2x2 centiméteres kockákra vágom. Megpucolom a hagymát és apróra vágom. A zöldpaprikát megmosom, kicsumázom, felsze... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
blackandi
2014.02.24 22:11
|
|
|
|
|
|
Borsos tokány tarhonyával
|
A sertéshúst félujjnyi csíkokra vágom, szintúgy a szalonnát is, amit lepirítok. A félkarikára vágott hagymával összepirítom és ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.05 14:55
|
|
|
|
|
|
Hentes tokány
|
A hagymát apróra a húst,szalonnát,sonkát,csem egeuborkát vékony csíkokra vágom. A szalonnát kipirítom,hozzáadom a hagymát és meg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.20 19:29
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
|