|
Részeges nyúl
|
Karikákra vágjuk a zöldséget és a hagymát. A vörösborban a fűszerekkel ízesítve puhára főzzük, majd kihűtjük.
Lehártyázzuk é... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
barklara
2018.02.11 20:44
|
|
|
|
|
|
Kagylótészta hurkával
|
1. A brokkolit rózsáira bontjuk, leöblítjük, majd kevés sóval és a babérlevéllel ízesített, forrásban lévő vízbe dobjuk (ha mél... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:10
|
|
|
|
|
|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos sertésraguleves
|
A hagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk egy fazékban.
A zöldségeket felkarikázzuk, és a hagymára dobjuk, kevergetjük, és köz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.11.17 15:40
|
|
|
|
|
|
Padlizsános zakuszka
|
megsütjük fémlapon, nyílt lángon vagy sütőben a padlizsánokat, a paradicsompaprikát és a kápiát
megpucoljuk lehúzzuk a héjuka... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 11:22
|
|
|
|
|
|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alum... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Füstölt sajtos lencseleves
|
A lencsét először átválogatjuk, a rossz szemeket kiszedjük belőle, majd jól átmossuk, és beáztatjuk. Nagyjából 2-3 órán át hagy... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.06 21:14
|
|
|
|
|
|
Gulyáskrém házilag
|
A zöldségeket tisztítsuk meg, a paprikákat csumázzuk ki, hogy mag ne maradjon bennük. A hagymát, a paprikákat, a fokhagymát, a ... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.10.09 17:27
|
|
|
|
|
|
Céklaleves gerslis húsgombóccal
|
A céklát és a zöldségeket megtisztítjuk, majd ízlés szerint felkockázzuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, felaprítj... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.24 09:23
|
|
|
|
|
|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegte... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
|