|
Hajdinás zöldségleves
|
Az olajon az apró kockára vágott hagymát megpirítom, majd hozzáadom a felkarikázott zöldségeket,
és ezeket is kicsit átpiríto... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.15 21:32
|
|
|
|
|
|
Cukkinis lepény (pizza)
|
Tésztát, ha megkelt kinyújtjuk egy nagyobb tepsi nagyságúra és megkenjük olajjal. Megböködjük villával, hogy ne púposodjon fel.... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.20 12:43
|
|
|
|
|
|
Spenót fasírt
|
Spenótot sós vízben forrásig főzzük. Leszüljük és megturmixoljuk.
Kenyeret beáztatjuk, és mikor megázott kinyomkodjuk a vizet.... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.18 15:37
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos bab
|
A babot sós vízben megfőzőm, mikor megfőtt, leszűröm. Egy lábasba beleöntöm a paradicsompürét. A hagymát és a fokhagymát kevés... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.17 23:11
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Zacskós leves Zax módra
|
Senkit ne tévesszen meg ez nem egy zacskós leves elkészítési módjának leírása. Mindössze azért neveztem el így mert mindent zac... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.04.10 20:12
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Mediterrán csirke zöldségkörettel
|
-A megpucolt krumplit nagy hasábokra vágjuk és tepsibe halmozzuk, meglocsoljuk olajjal és sózzuk. Ezután jól összekeverjük és ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.02.02 14:24
|
|
|
|
|
|
Tejszínes lencseleves
|
Olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a megmosott és jól lecsepegtetett lencsét.
Felöntjü... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 13:05
|
|
|
|
|
|
Wokban sült sertés csíkok.
|
A wokot jól felforrósítjuk, beletesszük az olajat, a fűszervajat, és ismét felforrósítjuk. Kisebb adagokban gyorsan átforgatv... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.07 13:31
|
|
|
|
|
|
|