|
Kacsamell, málnás vörösbor mártásban
|
A kacsamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, csak a színhúst használjuk fel. A mellet sózzuk, borsozzuk. Egy nagy serpenyőb... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2012.01.11 07:36
|
|
|
|
|
|
Hagymás-tepertős pogácsa
|
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk, a zsírban pároljuk. Félretesszük hűlni és hozzákeverjük a tepertőkrémet.... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.11 21:59
|
|
|
|
|
|
Rakott makaróni egy óra alatt!
|
A vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk. A felhevített olajon a kétféle hagymát rövid ideig pároljuk. Hozzáa... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.10 17:07
|
|
|
|
|
|
Cukkinivel és gombával rakott tészta...
|
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. Az olaj felén megfuttatjuk a félkarikára vágott hagymát, rátesszük a szeletelt gombát é... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:59
|
|
|
|
|
|
Hússaláta gazdagon-őzgerincformában-
|
Külön megfőzzük a csirkemellet, az apró kockára vágott burgonyát, és megpároljuk a borsót, répát.
A csirkemellet és a főtt s... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:01
|
|
|
|
|
|
Kairói csirkeragu
|
A hagymát apróra vágva kevés olajon megfuttatjuk. A csirkemellet apró kockákra vágva megpirítjuk.
Az olajbogyó levében megpá... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:55
|
|
|
|
|
|
Takeaway saláta
|
A jégsalátát megmossuk, leszárítjuk. Az uborkát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, megsózzuk és állni hagyjuk. A paradicsomot v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:30
|
|
|
|
|
|
Kossuth-rostélyos
|
A rostélyosokat kissé kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. Forró zsírban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd lábasba rakjuk. Egy ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 20:26
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt -bogácsban-
|
A húst a csonttal együtt feldaraboljuk, úgy 3-4 cm-es darabokra. A hagymát felkockázzuk (nem fontos nagyon apróra, mert mire ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.05 19:28
|
|
|
|
|
|
Velős pirítós...
|
A hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirítjuk. Ha szükséges,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:35
|
|
|
|
|
|
|