|
Tepsis karfiol
|
A karfiolt gondosan megtisztítom és kis rózsáira szedem.
A vajat habzásig hevítem a liszttel, majd a melegített tejjel felön... |
2 komment
|
34 ember kedveli
|
jolika66
2015.09.06 18:45
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken roston
|
A húst kissé kiverem, és a szeletek szélét bevagdosom, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a ... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
feedivion
2014.09.29 15:35
|
|
|
|
|
|
Fácán leves
|
A fácánt megtisztítom , ha szükséges kitokozom és feldarabolom, egy fazékba teszem és hideg vizet öntök rá, lassú tűzön felforr... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
balabala63
2014.02.26 14:44
|
|
|
|
|
|
Aranyló kacsa leves
|
A kacsát megmosom, és feldarabolom. A húsdarabokat egy fazékba teszem és hideg vizet öntök rá, lassú tűzön felforralom, a habjá... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
eva23
2013.12.19 22:46
|
|
|
|
|
|
Húsvéti főtt sonka
|
Eléggé sós, szép parasztsonka darabot vásároltam, ezért beáztattam legalább 3-4 órára hideg vízbe. Leöntöm a vizet róla és felö... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
magyaritunde
2013.12.10 15:42
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Kacsasült almás savanyú káposztával.
|
A megmosott pecsenyekacsa hasüregét kissé megsózzuk, majd a külső részét is, ezután enyhén megborsozzuk.
Egy olyan lábasba vag... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.16 21:37
|
|
|
|
|
|
Bádeni őzgerinc.
|
Az őzgerincet forró olajban minden oldalról átpirítunk, majd hozzáadjuk a zöldségeket, a borókabogyót és a hagymát, sóval, bo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:59
|
|
|
|
|
|
Fácánhúsleves.
|
A kisebb darabokra vágott fácánt tegyük fazékba, bőven öntsük fel vízzel, és forraljuk fel. Tegyük takarékra, és szedjük le a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 09:50
|
|
|
|
|
|
Házi szardínia készítése
|
A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, fejét levágjuk, majd jól megmosva besózzuk. Két napig hűvös helyen állni hagyjuk a sóban. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 08:00
|
|
|
|
|
|
|