|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
töltött csirkecomb
|
A vöröshagymát megpirítjuk, a három gombát apróra vágva bele tesszük párolni, a petrezselymet szintén apróra vágva hozzá adjuk,... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
baboseger
2013.10.14 09:15
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
A szalonnát csíkokra vágjuk, zsírját kisütjük. A nagyobb darabokra vágott vöröshagymát a fokhagymával együtt megdinszteljük, és... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 14:39
|
|
|
|
|
|
Omlettel göngyölt borjútekercs
|
A húsból egy nagy szeletet készítek,( vagy megkérem a hentest ) majd kissé kiklopfolom
A húsra rendezem el az omlettet, so... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.27 22:59
|
|
|
|
|
|
sütőtök-krémleves
|
A sütőtököt megtisztitjuk (vigyázat!kemény a héja).Majd 2-3 cm oldalú kockákra vágjuk. A beléből a magokat kivesszük, majd a be... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
hogyu
2013.03.22 17:51
|
|
|
|
|
|
Darálthúsból-Pásztor pite
|
A serpenyőt felforrósítom, amikor már füstöl, beleöntöm az olajat, majd a darált húst (50dkg) és addig pirítom, amíg szint nem ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 22:30
|
|
|
|
|
|
Csülök sok fokhagymával, sütőzacskóban sütve
|
A megmosott csülök minden oldalán a bőrt bevagdalom. Befűszerezem sóval, őrölt köménnyel és wok fűszerkeverékkel. Lereszelem a ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.16 22:15
|
|
|
|
|
|
Fűszervajas csirkemell rántva
|
A csirkemelleket hosszú,hegyes késsel középen felszúrjuk,ahova később betöltjük a fűszervajat.Megsózzuk, borsozzuk.[Forgassuk m... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.11.03 21:21
|
|
|
|
|
|
Gombás borjútokány.
|
A húst kisujjnyi, a szalonnát keskeny csíkokra, a vöröshagymát, fokhagymát finomra aprítom, a gombát szeletelem, a paradicsom... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.23 15:19
|
|
|
|
|
|
|