|
májjal töltött csirkecomb
|
1. A csirkecombot és a májat megmossuk. A májról eltávolítjuk a hártyákat -inakat, majd kettévágjuk.
2. A hagymát és a fokhagy... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.19 15:08
|
|
|
|
|
|
Burgonyás rakott karfiol
|
A karfiolt rózsáira szedjük, a burgonyát meghámozzuk, vékonyabb karikákra szeleteljük.
Mindezeket megmossuk, majd a vizet lecs... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.16 05:06
|
|
|
|
|
|
Burgonyafánk
|
A lisztben elmorzsoljuk a zsírt és a főtt burgonyát.
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben és a többi hozzávalóval puha, kö... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
horgasnora
2012.01.14 14:20
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós tokány
|
A húst apró kockára,a vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk,sós vízben megfőzzük.
A hagy... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
alex58
2012.01.14 10:56
|
|
|
|
|
|
Burgonya tészta bacon szalonnában
|
A burgonyát sós vízbe megfőzöm. Utána összezúzom. Amikor kihűlt, a liszttel és a többi anyaggal összegyúrom. Hosszúkásra formáz... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.14 04:18
|
|
|
|
|
|
Almás rakott csirkemell...
|
A felszeletelt húst enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük, sózzuk. A szeletelt szalonna felét sütőtálba vagy tepsibe lerakjuk, rát... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:20
|
|
|
|
|
|
Tejszínes - fokhagymás szelet burgonyával
|
A csirkemellet sózom, borsozom, és pirospaprikás lisztbe forgatom.
Egy lábasba vajon hirtelen elősütöm.
Aláöntök kb. 1dl vizet ... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.10 17:00
|
|
|
|
|
|
Hússaláta gazdagon-őzgerincformában-
|
Külön megfőzzük a csirkemellet, az apró kockára vágott burgonyát, és megpároljuk a borsót, répát.
A csirkemellet és a főtt s... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:01
|
|
|
|
|
|
Ciprusi csirkecomb
|
A koriandert és a római köményt keverjük össze a sóval, majd dörzsöljük be vele alaposan a megmosott csirkecombokat. Az így elő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:46
|
|
|
|
|
|
Kossuth-rostélyos
|
A rostélyosokat kissé kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. Forró zsírban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd lábasba rakjuk. Egy ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 20:26
|
|
|
|
|
|
|