|
Mustáros pulykamell
|
Felszeleteljük a pulykamellet,kikloppfoljuk , sózzuk. A mustárt a fűszerekkel összekeverjük és hozzáadjuk a joghurtot. Kikenünk ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:39
|
|
|
|
|
|
Boros pecsenye
|
A zsemléket a fehérborba áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és összekeverjük a szeletekre vágott, olajban megpárolt gombával, a p... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:01
|
|
|
|
|
|
Narancsos csokoládékehely
|
A csokoládét vízfürdő fölé helyezzük, és felolvasztjuk.
A tűzhelyről levéve hozzáadjuk a narancshéjat, a tojássárgáját, és a l... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 13:43
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos báránycsülök...
|
A báránycsülköket sózom, borsozom. Pár evőkanál mangalicazsíron vagy olívaolajon kérget sütök rájuk (2-3 perc minden oldalról)... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:09
|
|
|
|
|
|
Máglyarakás
|
A kockára vágott zsemléket leforrázom a felforralt vaníliás tejjel, és letakarom konyharuhával. Időnként óvatosan átforgatom, h... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
fruzsi88
2011.12.26 17:00
|
|
|
|
|
|
Túrós zserbó ...
|
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a masszát három részre osztjuk. 2/3-ába kakaóport szórunk. Zsírozott tepsibe először a kin... |
2 komment
|
119 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.23 13:07
|
|
|
|
|
|
Tálbafőtt
|
1. Egy tűzálló edényt (tepsit) jól kivajazunk.
2. A kifliket felkarikázzuk és egyenként bőségesen megkenjük előbb vajjal, azut... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
nagyuska
2011.12.21 21:54
|
|
|
|
|
|
Őszi szelet
|
Először elkészítjük a tésztaalapot. A lisztet összekeverjük a darált zabpehellyel, a kakaóval és a szódabikarbónával.
... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
mp33portal
2011.12.20 23:04
|
|
|
|
|
|
Diós-habos sütemény
|
4 db tojás sárgáját, 20 dkg porcukrot, 10 evőkanál vízzel jól kikeverem, beleszórok 15 dkg darált diót, 20 dkg lisztet, 1 csoma... |
3 komment
|
86 ember kedveli
|
isti53
2011.12.18 07:06
|
|
|
|
|
|
Túrós gyümölcsbomba.
|
A tojás fehérjét habbá verem,a sárgáját a cukorral kikeverem,hozzá adom a habhoz apránként,a lisztet a masszába szitálom óvatos... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
gizelszil
2011.12.13 07:19
|
|
|
|
|
|
|