|
Csípős grillezett csirkemáj bacon köntösben
|
A csirkemájakat megtisztítom,szárazra törölöm. A chilit apróra vágom. A májakat fűszerezem és méretüktől függően 1-2 szelet bac... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
patakigigi
2014.07.16 16:41
|
|
|
|
|
|
Mexikói tésztasaláta
|
A tésztát megfőzöm, majd és hideg vízzel leöblítem. A lényeg, hogy hideg legyen. A zöldségkeveréket is megfőzöm és hidegre hűtö... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szonoczky
2014.03.25 20:51
|
|
|
|
|
|
Tartármártás borral
|
A majonézt tálba öntöm, hozzáadom a mustárt, a tejszínt (vagy tejfölt), a fehérbort és a szűrt citromlevet. Sóval, Cayenne bors... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kunattilane
2014.02.22 23:59
|
|
|
|
|
|
Pikáns sült csirke
|
Mossuk meg a csirkét, majd vágjuk ketté. Az íróhoz adjuk hozzá a chiliszószt, a mustárt, a préselt fokhagymát, az apróra vágott... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.04 17:33
|
|
|
|
|
|
Gyümölcsös chutney
|
A megtisztított és felkockázott gyümölcsökhöz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát,és fedő alatt takarékon negyedórát pároljuk.Hozzák... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bozsojozso
2013.01.20 08:50
|
|
|
|
|
|
Illatos omlós csirke cukkinis tócsnival
|
A csirkét fogyasztás előtt 3-4 órával vékonyra szeleteljük, és a fokhagymás olajba forgatjuk, felöntjük annyi tejjel, hog... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 16:30
|
|
|
|
|
|
Marokkói csirkekebab!
|
Az apróra vágott hagymát, fokhagymát és az újhagymát kevés olajon megpirítom.
Egy tálban a darálthússal összekeverem.
A kömén... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.03 21:45
|
|
|
|
|
|
Spárga erőleves.
|
A spárgát mossuk meg, vágjuk le a fás végeit, majd vágjuk kb. 4 cm hosszú darabokra.
Enyhén sós vízben pároljuk puhára (kb... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.03 06:39
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkemell !
|
A csirkemellet kicsit kiklopfolom és enyhén sózóm és borsozom.
A lisztet és a fűszereket elkeverem.
A panírozás a következő:
... |
0 komment
|
23 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.02 20:59
|
|
|
|
|
|
|