|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
Pirított gomba sárgarépával
|
A gombafejeket cikkekre vágjuk, a lábakat is feldaraboljuk. A répát felszeleteljük, és megdinszteljük egy kicsit az olívaolajba... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 17:34
|
|
|
|
|
|
BROKKOLIKRÉMLEVES
|
a megtisztított és felvágott zöldségeket feltesszük főni
amikor megfőttek, néhány brokkolirózsát félreteszük, leszűrjük a vize... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 12:55
|
|
|
|
|
|
LENCSELEVES
|
a megtisztított zöldségeket lereszeljük
az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát
rászórjuk a zöldségeket... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 11:05
|
|
|
|
|
|
PULYKALEVES
|
a hozzávalókat egészben feltesszük főni
amikor a hús félig megpuhult, leszűrjük a levest
hagymát kidobjuk, a többi zöldséget ... |
2 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 11:02
|
|
|
|
|
|
Serpenyős csirke
|
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és egy gerezd zúzott fokhagymát. Alaposan összeke... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.04 12:05
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás-parmezános sültkrumpli
|
Melegítsük elő a sütőt 225 fokra
Béleljük ki a sütőlemezt sütőpapírral
A burgonyákat jeges vízben hagyjuk ázni 30 percig
Kev... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
noble
2016.02.21 08:41
|
|
|
|
|
|
joghurtos-sós kifli
|
Kelttésztát dagasztunk.
Ha megkelt 4 részre osztjuk a tálban.
1 részt kiemelünk,kézzel még elfelezzük,kinyújtjuk pizza fomára... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
juca64
2015.08.04 18:48
|
|
|
|
|
|
Pikáns zöldbabos rukkola saláta
|
1. Főzzük a zöldbabot forrásban lévő, sós vízben 5 percig, azután szűrjük le, és alaposan csepegtessük le.
2. Keverjük sim... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.01 18:28
|
|
|
|
|
|
Alföldi rakott tarhonya
|
A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és fedő alatt addig... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.17 10:38
|
|
|
|
|
|
|