|
Csirkés paella
|
A felhevített olajra rádobjuk a csirkecsíkokat, megpirítjuk és félretesszük őket. A megmaradt olajon megpároljuk az apróra vágo... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.12 18:22
|
|
|
|
|
|
Tojás fészekben
|
A krumpliból nem túl híg pürét készítünk és egy kivajazott tepsibe vagy jénai tálba elterítjük. Evőkanállal akkora fészkeket ké... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kozlik1
2015.02.07 12:55
|
|
|
|
|
|
Rakott hús ahogy mamám készítette
|
Először egy jénait vagy egy mélyebb tepsit kiolajozunk. A vöröshagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk majd leterítjük a tepsi a... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
kekibolyavirag
2015.01.27 15:17
|
|
|
|
|
|
Citromos sertésszelet
|
Egy lábosba annyi olajat öntök amennyiben a lisztbe forgatott be sózott húsukat ki tudom sütni. A szeleteket félreteszem és a v... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kozlik1
2015.01.07 20:51
|
|
|
|
|
|
Pulykasült
|
Átmossuk a pulykát, és egy méretes tepsiben a hátára fektetjük - alá kis olajat öntünk.
A darált húst a tejszínnel, gesztenyem... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.22 23:05
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi egybesült fasírt
|
A zöldségeket pucoljuk, mossuk. A paprikát, a hagymát és 6 szelet bacont apró kockára vágunk. A répát vastag lyukú reszelőn ler... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.22 22:14
|
|
|
|
|
|
Fehérboros tűzdelt pulykasült
|
A megmosott húst leszárítjuk, hegyes késsel sűrűn zsebeket vágunk bele, darabolt szalonnával és fokhagymával megtűzdeljük. Egy ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.15 17:54
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés pulyka
|
A zsemlét beáztatjuk a tejbe.
A gesztenyét megfőzzük, megtisztítjuk és áttörjük.
Az így előkészített gesztenyemasszához hozzá... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.11 12:20
|
|
|
|
|
|
Rántott csirke és karfiol
|
A karfiolt és a csirkét megtisztítom, és megmosom.
Majd felteszem külön - külön fűszeres vízbe, és félig megfőzöm.
Majd kis... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dori37
2014.11.30 15:58
|
|
|
|
|
|
Sertéskocsonya
|
A kocsonyahúst mossuk meg. Ha szőrös, gázlángon perzseljük le, vagy borotváljuk meg. Főzhetjük kuktafazékban, vagy egyszerű faz... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.14 00:11
|
|
|
|
|
|
|