|
Pikáns tejszínes, gombás csirke
|
A megmosott csirkedarabokat vegetával, vagy az összemorzsolt leveskockával jól bedörzsöljük. Vajat vagy olívaolajat hevítünk, ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
vikariuse
2013.10.07 22:39
|
|
|
|
|
|
Őzcomb Vadas ragu módra
|
A zöldséget és a hagymát összevágjuk. Olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, borsot, sót, babérlevelet és készre pároljuk.... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
projo2
2013.09.02 16:11
|
|
|
|
|
|
Márton-napi libasült
|
Bekapcsoljuk a sütőt 170 fokra.
A fűszereket jól elkeverjük az olajban.
A megtisztított és szárazra törölt comb... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.23 17:47
|
|
|
|
|
|
Sólet- árpagyönggyel
|
A húsokat egyforma nagyságú kis kockákra vágjuk.
A hagymát, fokhagymát zsíron megdinszteljük egy olyan lábasban, ame... |
2 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.20 21:45
|
|
|
|
|
|
Zöldséges erőleves
|
Tetszés szerint feldaraboljuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, majd olajon addig dinszteljük, amíg az olaj át nem veszi a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.16 22:28
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb répával, hagymával !
|
Az apróra felvágott hagymát és a felkarikázott répát kevés olajon megpirítom .
Beleteszem a combokat is, azt is mindkét olda... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2013.08.12 14:31
|
|
|
|
|
|
Lecsós rakott hús
|
A húst megsózom, befűszerezem - csirkemellhez tehetünk kakukkfüvet, sertéscombhoz pedig a majorannát részesítsük előnyben!
A k... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:53
|
|
|
|
|
|
Rakott húsos padlizsán
|
Mossuk meg a padlizsánt, vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg! Hagyjuk így fél órát, majd töröljük meg. Egy serpenyőbe tegyünk ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:44
|
|
|
|
|
|
Tárcsán sült csirkecomb
|
A csirkecombokat kicsontozom, kicsit kiklopfolom, a magyaros csirkepácot bekeverem az olajjal és a csirkecombot bepácolom. Kb. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
birann
2013.07.18 22:23
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
|