|
Hentes tokány csirkemellből.
|
A szalonnát kockákra vágjuk, és zsírjára sütjük.
Majd ezen a zsiradékon elkezdjük párolni a kockára vágott vöröshagymát.
... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.10 21:20
|
|
|
|
|
|
Színes -töltött - sertés szelet.
|
Első lépésben a 12 szelet sertéscombot klopfoljuk ki, hogy közepesen nagy szeleteket kapjunk, tegyük félre.
A sütőt 200 fok... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.06 13:25
|
|
|
|
|
|
Citromparfé - jégkrém
|
A habport az előírás alapján elkészítjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a cukrot, a reszelt citromhéjat és a citrom levét. Felhabosítju... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tegehalom
2012.08.11 19:21
|
|
|
|
|
|
Wokban sült sertés csíkok.
|
A wokot jól felforrósítjuk, beletesszük az olajat, a fűszervajat, és ismét felforrósítjuk. Kisebb adagokban gyorsan átforgatv... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.07 13:31
|
|
|
|
|
|
Az eredeti Bohém csemege.
|
1. A csokoládét a piskótához finomra vágjuk, majd összekeverjük a darált dióval, a kakaóporral, valamint a liszttel.
2. A ... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.18 12:43
|
|
|
|
|
|
Kapros, cukkinis csirkemell palacsintában
|
A csirkemell filét hosszú, vékony csíkokra vágtam, kevés olivaolajon megpirítottam. A cukkinit és a pórét ugyancsak vékony csík... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
zsoka08
2012.03.24 11:19
|
|
|
|
|
|
Töpörtyűs ínyenckrém
|
A tepertőt megdaráljuk, a lila hagymát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát kinyomjuk, majd mustárral, pirospaprikával, borssal é... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
alex58
2012.03.07 10:00
|
|
|
|
|
|
Praktikus csemege
|
A tejből és a búzadarából sűrű tejbegrízt készítünk. Kihűtjük.
Lisztezett deszkán összegyúrjuk, majd tetszőleges pogácsákat sz... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
kovacsagi
2012.03.05 22:43
|
|
|
|
|
|
Szarvasgulyás
|
Egy öblösebb edényben (lehetőleg bográcsban) olvasszuk ki és pirítsuk meg a kockára vágott szalonnát, majd adjuk hozzá a szinté... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:48
|
|
|
|
|
|
Szarvaskolbász egyszerűen
|
A húsokat és a zsírszalonnát csíkokra vágjuk, majd nagylyukú darálón ledaráljuk. Az így kapott darálthúst összekeverjük a kétfé... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:08
|
|
|
|
|
|
|