|
Lazac kukoricasalsával
|
Egy teflonserpenyőben a lazacszeletek mindkét oldalát barnára sütjük. (Nem szükséges teljesen átsütni, a lazac úgy a legjobb, h... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.23 23:16
|
|
|
|
|
|
Buffalo csirkeszárnyak
|
A zellert vágjuk oszlopokra, majd tegyük jeges vízbe 30 percre.
Morzsoljuk össze a kék sajtot, adjuk hozzá a majonézt, jog... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.09 18:27
|
|
|
|
|
|
Medvehagymás penne
|
A margarinon megpirítom a felszeletelt bacont és az apróra vágott fokhagymát.Hozzáadom a medvehagymát, csilit, az apróra vágott... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
izabella69
2014.09.29 20:43
|
|
|
|
|
|
Pizza-csiga
|
1:A vizet és az olajat 37 fokra melegítjük.Az élesztőt egy tálba morzsoljuk,és egy kevés olajos vízzel elkeverjük.
2:A folyadé... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.29 09:54
|
|
|
|
|
|
Pakisztáni rizs
|
Áztassuk a csicseriborsót körülbelül hat órán át hideg vízben, majd forraljuk fel, szegfűborssal, babérlevéllel, egész csili pa... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pappeeva
2012.11.01 21:49
|
|
|
|
|
|
Olaszos bableves!
|
Először is a gombát beáztatom .
Egy serpenyőben az aprított hagymát megpirítom , adok hozzá apróra vágott bacont, gombát kiny... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.07 23:49
|
|
|
|
|
|
Csípős-pikáns csirkeszárnyak.
|
A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, majd a megtisztított, megpörkölt csirkeszárnyakat egyenként alaposan megkenjük vele, m... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.23 05:07
|
|
|
|
|
|
Homár-spagettivel-
|
A zöldségeket megtisztítom, feldarabolom, és egy nagy, széles edényben kevés olívaolajon megfuttatom. Enyhén sózom, borsozom, f... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:31
|
|
|
|
|
|
Babos palacsinta
|
a hagymát megpucoljuk, beáztatjuk a vörös babot, és a serpenyőben kis szalonnakockákat olvasztunk. A kisült zsírban aztán megpi... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:24
|
|
|
|
|
|
|