|
Majonézes céklasaláta
|
A megszokott céklasaláta kicsit különlegesebb módon. Hidegtálakhoz, karácsonyra, szilveszterre, vagy a húsvéti sonka kísérőjeké... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.05 11:27
|
|
|
|
|
|
Epres-gesztenyés falatok
|
A kész piskótalapból egy 3 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval 16 kis korongot kiszúrok.
A krémhez a Ramát először magában, majd a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.02.01 15:22
|
|
|
|
|
|
Gesztenyekrémes
|
A tésztát összegyúrom , majd fél órára a hűtőbe teszem fóliába csomagolva.
Ezután kb: fél cm vastagra kinyújtom és köröket sza... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.01 21:25
|
|
|
|
|
|
Habkarika
|
Szoba hőmérsékletű friss tojásokat szétválasztjuk hogy egy csepp sárgája se kerüljön bele. Adunk hozzá egy csipet sót és géppel... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.13 10:57
|
|
|
|
|
|
Sajtos fánkocskák...
|
A vizet a sóval fölforraljuk, a zsírt hozzáadjuk. Ha teljesen föloldódott, a lisztet beleszórjuk és kevergetve 3-4 percig főz... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 16:57
|
|
|
|
|
|
Sajtfánk
|
A sütőt előmelegítjük 180 C-ra, és előkészítünk egy szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezt.
A vajjal körbevajazzuk az üstöt... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 22:33
|
|
|
|
|
|
|