|
Milánói sertésborda
|
A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a g... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mines80
2013.07.08 00:50
|
|
|
|
|
|
Magyaros gombaleves
|
Kevés olajon a felaprított hagymát megfuttatom, hozzáadom a felaprított gombát, fehérrépát, sárgarépát és petrezselymet. Így pá... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.19 15:51
|
|
|
|
|
|
Csirkemell Wellington módra
|
A csirkemell filét hosszában kettévágjuk, és jénai edénybe helyezzük. Sózzuk, kevés vizet öntünk alá, és lefedve sütőben puhára... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
projo2
2013.04.26 16:52
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A jól kivert szeleteket sózzuk,
borsozzuk, lisztbe mártjuk, és kevés zsíron majdnem puhára sütjük. Ezután a
szeleteket kivess... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:29
|
|
|
|
|
|
Gombás rizstészta
|
A rizstésztát egy edénybe rakjuk, és leforrázzuk annyi vízzel, hogy ellepje. 5 percig hagyjuk duzzadni, és utána lecsepegtetjü... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anaxor
2013.01.14 22:16
|
|
|
|
|
|
Hajdinás egytálétel.
|
A megmosott hajdinát öntsük le egy liter lobogó vízzel, adjunk hozzá egy kanál margarint és a Zöldségleves-kockát. Főzzük 10 ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.21 14:43
|
|
|
|
|
|
Szarvas tallérok gombával
|
A húst lisztbe forgatom, majd olajon mind két oldalát megsütöm, hozzáadom a hagymát,a zúzott fokhagymát,a gombákat,majd együtt ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
granared
2012.04.18 15:33
|
|
|
|
|
|
Tejfölös gombapaprikás
|
A hagymát egészen finomra vágjuk és megdinszteljük az olajon. Lehintjük a pirospaprikával, felengedjük egy kevés vízzel, hozzáa... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:33
|
|
|
|
|
|
Gombás ragu
|
Pucoljuk meg a hagymát, és kockázzuk fel.
Kis lángon pároljuk meg az olajban.
Közben tisztítsuk meg a gombát (mossuk meg, húz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:31
|
|
|
|
|
|
Zöldséges halsaláta...
|
Egy tányérba beleteszem váltakozva a hozzávalókat, borsozom, meglocsolom citromlével, az olajokkal, s díszítem egy citromszel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 09:45
|
|
|
|
|
|
|