|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegte... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
Rakott karfiol
|
A karfiolt sós cukros vízben roppanósra főzöm, a levét leszűröm. Olajon megpirítom a finomra vágott vöröshagymát, a lereszelt f... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
feedivion
2014.10.06 15:34
|
|
|
|
|
|
Töltött gombafejek-saláta ágyon.
|
Gombát megtisztítjuk, majd félretesszük, ezután a vöröshagymát, fokhagymát megpucoljuk,és apró kockára vágjuk, sárgarépát is me... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
gabika31
2014.01.11 19:35
|
|
|
|
|
|
Fehérboros brokkolifelfújt
|
A brokkolirózsákat lobogó, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és a fehérborral együtt turmixban pürésítjük.
Elkészítjük a vaj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 12:00
|
|
|
|
|
|
|