|
Tejszínes-gombás csirkeragu
|
A felaprított hagymát,zöldpaprikát és sárgarépát kevés olajon meg-dinszteljük, hozzá adjuk a csíkokra vágott húst, valamint a f... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.08.29 11:21
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi húsos palacsinta
|
A fenti mennyiségekből palacsintákat sütünk.
A csirkemellet megmossuk hideg vízben. A hagymát apróra vágjuk, majd olajban féli... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:18
|
|
|
|
|
|
Ropogós csirkefalatok
|
Ha már járatos vagy a panírozásban, nem lesz nehéz dolgod: mielőtt nekiállnál a sütésnek, a csirkéket tisztítsd meg, majd klopf... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 23:22
|
|
|
|
|
|
Csirkés-zöldséges töltött cukkini
|
Az olívaolajat egy nagyméretű ragus serpenyőben sercenésig melegítjük.
Belerakjuk a 3 fej vastag karikára vágott vöröshagymát,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.06 17:33
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos csirkeraguleves
|
A vöröshagymát felkockázzuk, és kacsazsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott zöldségféléket, és kicsit pirítjuk. Hozzáad... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.05 17:18
|
|
|
|
|
|
Zöldséges csirkeragu
|
A csirkemelleket vágd csíkokra, és sózd be, majd hagyd egy kicsit pihenni. A vöröshagymát pucold meg és kockázd fel. A zöldsége... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
kismarton55
2013.07.31 21:46
|
|
|
|
|
|
Göngyölt hús
|
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. (A sózással vigyázzunk, ha sós sonkát használunk!) Egy-egy hússzeletet... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:57
|
|
|
|
|
|
Lecsós rakott hús
|
A húst megsózom, befűszerezem - csirkemellhez tehetünk kakukkfüvet, sertéscombhoz pedig a majorannát részesítsük előnyben!
A k... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:53
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkemell
|
A csirkemell szeleteket vékonyra vágunk, sózzuk, borsozzuk.
A tojást a joghurttal sóval és borssal kikeverjük habosra. Beletes... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:41
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
|