|
Bolgár máj piritóssal !
|
A kenyérszeleteket kevés olajon serpenyőben megpiritom , félre teszem.
A májat nagyobb darabokra felvágom a gombát fél cm- s s... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.15 23:13
|
|
|
|
|
|
Csirkeleves gourmand módra.
|
A csirkét megtisztítom, átmosom, és kis darabokra vágom. Másfél liter sózott vízben félpuhára főzöm, majd a húst levétől lesz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.04 08:43
|
|
|
|
|
|
Szalonnás-sajtos csirkemáj
|
A sajtot lereszeljük, összekeverjük a tejföllel, mustárral, borssal, sóval.
A szalonnát sorban lerakjuk a tepsibe, rákenjük az... |
0 komment
|
26 ember kedveli
|
kormilla
2012.05.09 09:57
|
|
|
|
|
|
Örmény májas zöldségleves !
|
Kb: 1.5 liter vizet felforralok a leveskockákkal,beledobom a megtisztított , felkockázott zöldséget és elkezdem főzni.
Az apró... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.06 22:59
|
|
|
|
|
|
Töltött-rántott gomba
|
A gombát megtisztítjuk, a szárát felkarikázzuk. A májat késsel kaparjuk le, vagy húsdarálón daráljuk át.
Az apróra vágott hagy... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:24
|
|
|
|
|
|
Burgonyás rakott máj
|
A burgonyát meghámozzuk, sóval feltesszük főni, ha megpuhult, leszűrjük, és a vajjal összetörjük.
A májat szokásos módon a ... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.12 09:31
|
|
|
|
|
|
Mazsola leves
|
A mazsolát este jól megmossuk, majd beáztatjuk éjszakára.
A csirkeaprólékot megtisztítjuk, megmossuk. A mazsolát egy fazék víz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
laci50
2012.02.07 08:14
|
|
|
|
|
|
Vörösboros resztelt csirkemáj...
|
Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és ... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.24 09:03
|
|
|
|
|
|
Szűzpecsenye velővel és májjal...
|
A szűzérméket ujjnyi vastagra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, s egy kis olajon mindkét oldalát elősütjük.
A húst kisze... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 17:07
|
|
|
|
|
|
|