|
Barbecue csirkeszárny
|
A csirkeszárnyakat sózás után, a borssal elkevert liszttel meghintem és bő olajban, tíz percig sütöm. Közben a felhevített olaj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
viragbaba
2014.05.19 17:33
|
|
|
|
|
|
Mézes csirkeszárnyak
|
Megmosom a csirkeszárnyakat, levágom a vékony végeket. Egy tálban össszekeverem a mézet, a csípős ketchupot, szójaszósz és a fo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
balabala63
2014.05.02 18:34
|
|
|
|
|
|
Mézes-kapros csirkeszárny
|
A csirkeszárnyakat sózom és olajozott tepsibe rakom, majd berakom sülni, 170 fokos sütőben. Ropogósra sütöm őket. Közben, a méz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.02 19:32
|
|
|
|
|
|
Kínai csirkeszárny
|
Pirítsuk meg a csirkeszárnyakat az olajon
Vágjuk fel a hagymát és zöldhagymát, de a zöld részét tegyük félre későbbre. Adjuk a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2013.11.27 16:45
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkeszárnyak
|
A csirkeszárnyakat alaposan megmossuk.
A fűszereket egy tálkában összekeverjük, és a húsokat beszórjuk az egyvelegg... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 14:11
|
|
|
|
|
|
Mézes csirkeszárny
|
A csirkeszárnyakat tisztítás után beletesszük egy sütőedénybe ,megsózzuk, rálocsoljuk az olajat és alaposan összeforgatjuk.
F... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ibicimama
2013.01.13 14:15
|
|
|
|
|
|
Sült csirkeszárny fűszeres mártással !
|
A sütőt előmelegítem 180 fokra.
A sót , borst, fokhagymaport összekeverem és ezzel dörzsölöm be a csirkeszárnyakat.
Berakom a... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.09 22:31
|
|
|
|
|
|
Csípős-pikáns csirkeszárnyak.
|
A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, majd a megtisztított, megpörkölt csirkeszárnyakat egyenként alaposan megkenjük vele, m... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.23 05:07
|
|
|
|
|
|
Távol-keleti mézes csirkeszárny...
|
A csirkeszárnyat só nélkül sütőben pirosra sütjük.
A szójaszószt az olvasztott mézzel, a citromlével, a narancslével, a bor... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 18:00
|
|
|
|
|
|
|