|
Húsos palacsinta-kapormártással-
|
Zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, a darált húst és a lereszelt zöldségeket. Fűszerezzük sóval... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.22 22:52
|
|
|
|
|
|
Mátrai betyár eldele
|
a hússzeleteket enyhén kiklopfolom besózom és borsozom,majd állni hagyom.A kolbászt és az uborkát a hagymát felkarikázom.Egy e... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:23
|
|
|
|
|
|
Velős-gombás omlett...
|
4 dkg vajon aranysárgára pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a lehártyázott velőt, a szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsoz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 16:29
|
|
|
|
|
|
Kovászolt töltött káposzta pulykahússal
|
A káposztát leveleire szedjük, és forró, sós, ecetes vízzel leöntjük. Ebben állni hagyjuk, míg kihűl, majd öt literes üvegbe te... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.18 10:05
|
|
|
|
|
|
Gombás csirkeragu-spagettivel-
|
Nagyobb serpenyőben kevés zsiradékon a szalonnát kisütöm, benne megdinsztelem a vöröshagymát, a fokhagymát, majd a csirkemell... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 15:23
|
|
|
|
|
|
Töltött sertésmáj...
|
A zsemlét kis kockákra vágjuk, majd ráöntjük a tejet. 1 evőkanál olajon megpirítjuk a tisztított és nagyon apróra vágott vörö... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:56
|
|
|
|
|
|
Aszpikos sonkatekercs...
|
A húsleveskockát 6 dl vízben felfőzzük, és hagyjuk kihűlni. A zselatinport lábasba szórjuk, és a már kihűlt levesből 2 decili... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:37
|
|
|
|
|
|
Tavaszi salátatál...
|
A salátákat leveleire szedjük, megmossuk és lecsepegtetjük, majd darabokra tépjük, és egy tálra halmozzuk. A petrezselymet me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:55
|
|
|
|
|
|
Tojásos húskenyér...
|
2 db őzgerincformát vastagon kivajazunk, és kibéleljük a sonkaszeletekkel úgy, hogy a szélei kilógjanak belőle.
A csirkehú... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 16:24
|
|
|
|
|
|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyság... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
|