|
Sertéskocsonya
|
A kocsonyahúst mossuk meg. Ha szőrös, gázlángon perzseljük le, vagy borotváljuk meg. Főzhetjük kuktafazékban, vagy egyszerű faz... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.14 00:11
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken roston
|
A húst kissé kiverem, és a szeletek szélét bevagdosom, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a ... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
feedivion
2014.09.29 15:35
|
|
|
|
|
|
Snidlinges,krémsajtos töltött borda
|
A snidlinget és a sonkát apróra vágom. A hússzeleteket kiklopfolom, sózom. Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverem a kr... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szilnora
2014.09.29 14:36
|
|
|
|
|
|
Párizsi sertésborda
|
A karajszeleteket kiklopfolom, majd sózom. A 20 dkg lisztből, a tejből és a tojásokból, csipet sóval, sűrű palacsintatésztát ke... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
viragbaba
2014.05.16 22:09
|
|
|
|
|
|
Mustáros karajszeletek baconnel sütve
|
A karajt nagyobb szeletekre vágom, kiklopfolom, sózom, grillfűszerrel, steak borssal, chilivel megszórom, mustárral megkenem és... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.27 18:58
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós csirkemell
|
A kicsontozott csirkemellet ujjnyi csíkokra vágom. Forró vajra teszem és kevergetve sütöm, míg ki nem fehéredik. Ekkor, hozzáad... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feedivion
2014.02.08 12:52
|
|
|
|
|
|
Sertéskaraj barackraguval
|
A hússzeleteket sóval és borssal bedörzsölöm, majd kevés olajon megsütöm őket, szép pirosra. Közben elkészítem a ragut. A vajon... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.02.07 18:02
|
|
|
|
|
|
Rablóhús csirkemellből
|
A kicsontozott csirkemellet megmosom, apró szeletekre vágom. A bacont felszeletelem, a cukkinit meghámozom, megmosom és karikák... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
blackandi
2014.01.12 18:55
|
|
|
|
|
|
Almás-sajtos göngyölt pulykamell
|
Az almákat meghámozzuk és apró kockákra vágjuk a sajtot lereszeljük ,az almához keverjük és szerecsendió reszelékkel ízesítjük.... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.15 15:17
|
|
|
|
|
|
Lecsós sertésborda tarhonyával
|
A tarhonyát kevés olajon arany barnára pirítom majd felöntjük 2,5x-es sós forró vízzel és készre párolom. A húst kiklopfolom, g... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
amentida
2013.12.14 18:59
|
|
|
|
|
|
|