|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
Lebbencsleves
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágjuk, és zsírját fazékban
kiolvasztjuk. Rátesszük a finomra vagdalt hagymát, majd... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:23
|
|
|
|
|
|
Túrós csusza
|
A tésztát megfőzzük, leszűrjük.
A szalonnát eközben apró kockákra szeleteljük, majd a leszűrt tészta lábasába öntjük é... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 23:13
|
|
|
|
|
|
Harcsapaprikás-túrós csuszával.
|
A finomra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk. Rádobjuk az apróra vágott paprikát és paradicsomot, és a tűzhelyr... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.10 18:32
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai ponty...
|
A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, átsütjük, majd a darabolt gombát i... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.29 08:42
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A halat megtisztítjuk, kívülről megmossuk (utána már nem szabad mosni). Majd felbontjuk, a belsőséget kiszedjük - ikrát-t... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.19 17:36
|
|
|
|
|
|
|