|
Vadas marhahúsból
|
A húsokat sózom.Kotányi Vadak fűszersóval meghintem,majd megkenem mustárral mind a két felét.Kevés olajat öntök egy edénybe,rá... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
csatarivill
2014.02.09 14:34
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos csirkeragu leves
|
elkészítés
1. A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk.
2. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, rádobjuk a húst es fehér... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
takacsl01
2013.11.20 13:34
|
|
|
|
|
|
Tanyasi tyúkhúsleves házi csigatésztával
|
A tyúkot megkopasztom, mosom,darabolom. A belsőséggel együtt (máj, zúza, szív) 3 l hideg vízben felteszem főni.
Amikor felforr... |
0 komment
|
23 ember kedveli
|
chopperos
2013.04.18 20:30
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos őzraguleves, vargányás betéttel.
|
A kockázott őzhúst jól átmosom, majd papírtörlőn leszárítom, forró zsíron átforgatom, mikor kellőképp megpirult, hozzáadom az... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.19 06:25
|
|
|
|
|
|
Gombás sertésfalatok vadasan
|
A húst felkockázzuk, a gombát cikkekre daraboljuk. A hagymát kockákra vágjuk és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hogy ez a folya... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
isti53
2012.02.24 19:20
|
|
|
|
|
|
Savanyú tüdőleves csicsókával
|
A tüdőt és a szívet 3-4 cm-es darabokba vágom. A lilahagymát és a fokhagymát finomra vágom, a száraz fűszereket mozsárban meg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:29
|
|
|
|
|
|
Újévi töltött malac...
|
A malacot kivül-belül megdörzsöljük citrommal, majd sóval.
Közben elkészítjük a tölteléknek valót .
A töltelékhez a h... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 13:13
|
|
|
|
|
|
|