|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
Fűszeres gombával töltött, göngyölt karaj!
|
A 8,szelet karajt alaposan ki verjük, borsozzuk,sózzuk , és félre tesszük!A hagymát apró kis darabokra fel aprítjuk a gombával ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
asszonyfalo50
2013.05.07 22:01
|
|
|
|
|
|
Ízes burgonya "pecsenye"
|
A bacont 2 cm- s darabokra vágom és a vajon megpiritom , kiveszem egy tányérra.
A maradék zsiradékon megpiritom a karikára vág... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:55
|
|
|
|
|
|
Jóság szelet
|
Ha a tészta kiengedett ketté vágjuk. Kinyújtjuk az egyik tésztát egy 25*35 cm-es téglalapra, majd egy tepsi hátán szép pirosra ... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 12:36
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Zöldséges baconos fánk !
|
A sütőt 200 fokra előmelegítem .
Egy közepes nagyságú edényben felteszem a vizet, cukrot, vajat és a sót melegíteni.
Amikor ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:03
|
|
|
|
|
|
Diós csavart sütemény
|
Először a tésztát készítem el, összekeverem az összes hozzávalót, kigyúrom és 30-40 percig pihentetem.
Addig megcsinálom a di... |
2 komment
|
33 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:09
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos húsgombóc leves
|
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Nagyobb fazékban felhevítjük az étolajat, és üvegesre sütjük benne a hagymát. Közben megti... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:06
|
|
|
|
|
|
Legényfogó leves
|
Az olajon arany barnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az ... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 09:54
|
|
|
|
|
|
|