|
Mákos-szilvalekváros ostoros kalács
|
A lisztet keverőtálba szitáltam, a tojás sárgájával és a többi hozzávalóval - a langyos tej fokozatos adagolásával - jól kidolg... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.18 10:34
|
|
|
|
|
|
Gombafasírt – melegen és hidegen
|
A laskát megtisztítottam, és egészen apróra kockáztam (kb. fél cm). A hagymát finomra aprítottam. A vargánya eleve kockázva ker... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Egyszerű padlizsánkrém
|
A padlizsánokat egészben megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgép... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
nicolai
2014.09.20 13:34
|
|
|
|
|
|
Almás püspökkenyér
|
A meghámozott, lereszelt almát a cukorral habosra keverjük, majd a sütőport, a tojást, citromhéjat, fahéjat hozzáadva tovább ha... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
anderna
2014.01.10 21:32
|
|
|
|
|
|
Olcsó bögrés-mákos
|
Az összetevőket egy tálban összekevertem, és a kizsírozott - kilisztezett tepsiben 200 fokos sütőben/ alul-felül/ kb. 20 percig... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
pozsonyif
2013.02.13 22:12
|
|
|
|
|
|
|