|
Darált húsos rakott tészta
|
A penne tésztát a szokásos módon megfőzzük.A vörös-, és lilahagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, majd az olív... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
henihencsi
2017.04.01 19:26
|
|
|
|
|
|
Csirkés-zöldséges cannelloni
|
A húst tisztítsd meg alaposan, sózd be, majd kockázd fel, és tedd egy kicsit félre. A hagymát is kockázd fel, majd a bacont is.... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.13 19:13
|
|
|
|
|
|
Göngyölt marhaszelet "viziverébbel"
|
A húsokat kicsit kiverem, sózom, az egyik oldalát borsozom mustárral megkenem és az ujjnyi csíkokra vágott szalonnát, párizsit,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kozlik1
2015.01.12 17:44
|
|
|
|
|
|
Tejfölös karfiol leves
|
A vöröshagymát megpucoljuk, és felkockázzuk, majd olajon elkezdjük dinsztelni. Ha félig átdinsztelődött, hozzáadjuk a megpucolt... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
hornoke
2014.06.04 19:17
|
|
|
|
|
|
Bárányhúsos csorba.
|
A zöldségeket vágjuk 1x1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon.
6-7 perc után... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:38
|
|
|
|
|
|
Bárányhúsos csorba leves.
|
A zöldségeket vágjuk 1x1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon.
6-7 perc után... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.03 14:17
|
|
|
|
|
|
fűszeres gombaleves
|
Felvágjuk a gombát, a répát, a zöldséget (én úgy szoktam, hogy a szálakat négybe vágom, mivel apróbb darabok, így gyorsabba... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ginger19900123
2012.02.29 13:17
|
|
|
|
|
|
Óvári sertésszelet recept
|
A karajt megszórjuk sóval, szercsendióval és megklopfoljuk. Lisztbe megforgatjuk, majd naturon megsütjük. Vajon megfuttatjuk a ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:13
|
|
|
|
|
|
Pirított sertésmáj
|
A hártyáitól megtisztított májat, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A felkockázott vöröshagymát a felforrósított zsírba tesszük, m... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.22 18:44
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáad... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
|