|
Káposztalé leves
|
A hagymát apró kockára vágjuk, a,sárgarépát és a,petrezselymet felkarikázzuk ,az oldalast is kockára vágjuk .A hagymát a zöldsé... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.31 13:54
|
|
|
|
|
|
Sztrapacska
|
A krumplit apró lyukú reszelőn lereszelem - nem kis munka - sózom, és a liszttel összekeverem. Ezután sós, olajos enyhén ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 14:16
|
|
|
|
|
|
Tejfölös hús (pulykamellfiléből)
|
A hagymát kockákra vágom, megdinsztelem. Felszeletelem a pulykamellet, megforgatom lisztben, gyorsan megsütöm. A megdinsztelt h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
marcsi12
2013.03.11 18:14
|
|
|
|
|
|
Vendéglős tál
|
A füstölt szalonnát kockákra vágom, kisütöm a zsírját.
"Kockákra" vágom a hagymát is és a paprikát is, meg a gombát felszelete... |
3 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2012.12.05 16:59
|
|
|
|
|
|
Húsgombóc csorba !
|
A hagymát apróra vágom, kevés olajban megdinsztelem.
A darált húst, a tojással, a dinsztelt hagymával, sóval, borssal összeke... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.10 22:44
|
|
|
|
|
|
Zöldséges zöldborsó mentával
|
A szőlőmagolajon a hagymát üvegesre dinsztelem, majd ráteszem a pirospaprikát.
A zöldséget és a zellert nagylyukú reszelőn, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nessie_graf
2012.07.09 21:45
|
|
|
|
|
|
Töltött-rántott gomba
|
A gombát megtisztítjuk, a szárát felkarikázzuk. A májat késsel kaparjuk le, vagy húsdarálón daráljuk át.
Az apróra vágott hagy... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:24
|
|
|
|
|
|
Rakott karaj gazdagon
|
A felszeletelt gombát pici olajon megdinsztelem, hogy a felesleges folyadékot kiadja magából. A karajszeleteket kiklopfolom, és... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.10 18:29
|
|
|
|
|
|
Hagymás palacsinta
|
A hagymát 1 evőkanál olajon átsütjük, az egész tojásokat, és a tojássárgákat felverjük.
A lisztet apródonként hozzáadjuk, sóz... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.20 08:04
|
|
|
|
|
|
Sajtos hortobágyi palacsinta-
|
A palacsintatésztába belekeverünk kecskesajtot (pl. a lágy és krémes Selles-Sur-Chert). A töltelékbe pedig borjú fartőből készü... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.16 08:48
|
|
|
|
|
|
|