|
Alma pongyolában
|
1:Az almákat megmossuk,meghámozzuk,és a magházukat kivágjuk.
A citromlevet a cukorral meg a fahéjjal összekeverjük,és az almák... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.29 11:50
|
|
|
|
|
|
Rukkolával töltött göngyölt csirkemell.
|
A húst megmossuk, ha kell, picit kiklopfoljuk, majd besózzuk, és bedörzsöljük a hússzeletek mindkét oldalát grillfűszerrel.
... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.24 09:17
|
|
|
|
|
|
Tarpai őznyársak.
|
A sütés előtti napon a húst bepácoljuk, a kimagozott aszalt szilvát vörösborba áztatjuk.
A pác: A páclét vízből ecettel, h... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:48
|
|
|
|
|
|
Szüreti töltött pulyka.
|
Hámozzuk meg a körtét és az almát, szedjük ki a magházát, és kockázzuk fel. Olvasszuk fel a vajat, futtassuk meg rajta a felk... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:28
|
|
|
|
|
|
Borban párolt csirke egyszerűen.
|
Tisztítsuk meg a csirkecombot, sóval és borssal dörzsöljük be. Ezután olívaolajon süssük mindkét oldalát aranybarnára, majd e... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.27 06:55
|
|
|
|
|
|
Narancsos csirke
|
A csirkét a szalonnával sűrűn megtűzdeljük,és ha a szalonna nem elég sós,meg is sózzuk.Vajjal bedörzsöljük,és tűzálló tálra vag... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.27 20:08
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkecombok csípős szószban.
|
Mossuk meg a húst, majd szárítsuk meg papírtörlővel. Csepegtessünk rá citromlevet és dörzsöljük be Szárnyas fűszerkeverékkel ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.27 19:23
|
|
|
|
|
|
Szűzpecsenye.
|
Mossuk meg és tisztítsuk meg a húst, majd dörzsöljük be az összemorzsolt Fokhagymás Ízbombával.
Pirítsuk meg a húst 2 kanál ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.27 19:11
|
|
|
|
|
|
Savanykás krumplileves
|
Az újburgonya héját kefével ledörzsöljük, vagy késsel megkapargatjuk, megmossuk, és kockára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, me... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.30 11:11
|
|
|
|
|
|
|