|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
Csőben sült karfiol gyorsan
|
A karfiolt sós vízben félpuhára főzzük, szűrjük.
Jénai edényt olajjal kikenünk, beleterítjük a karfiolt. (Ha kell, villával ki... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
zi
2016.05.04 22:37
|
|
|
|
|
|
Kelkáposztás zöldségleves
|
Az összes zöldséget megmossuk, megtisztítjuk, és feldaraboljuk. (A kelkáposztából vágjuk ki a torzsát és a nagyobb ereket!) Egy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.11 11:32
|
|
|
|
|
|
Babos egytálétel
|
A babot egy tál vízbe előző este beáztatom. A szalonnát apróra vágom, és az olajon megpirítom. Hozzáadom a vöröshagymát és a fo... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bnejudit
2014.08.18 19:11
|
|
|
|
|
|
Sajtos rakott tök
|
A kocka tésztát kifőzöm. A tököt meghámozom és szeletekre vágom, majd a darabokat kisebb cikkekre. Egy jénai tálat, olívaolajja... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2014.03.16 16:57
|
|
|
|
|
|
Vörösboros pulykaragu
|
A pulykamellet felcsíkozom és a szárnyasfűszerrel, valamint kevés olajjal pácolódni hagyom. Kevés olajon fehéredésig pirítom a ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kunattilane
2014.02.24 16:19
|
|
|
|
|
|
Zöldséges tojásos rizs
|
A rizst egy kevéske margarinon megpirítom, sózom, majd dupla mennyiségű vízzel felöntöm. Egyszer megkeverem, és fedő alatt puhá... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dori37
2014.02.17 14:51
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós csirkemell
|
A kicsontozott csirkemellet ujjnyi csíkokra vágom. Forró vajra teszem és kevergetve sütöm, míg ki nem fehéredik. Ekkor, hozzáad... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feedivion
2014.02.08 12:52
|
|
|
|
|
|
Hajós egytálétel afriakai rabszolgamódra
|
Megfőzöm a rizst a vízben, összekeverem a zöldséggel és a zöldség levével valamint a szardiniával. Díszíthető hagymával, vagy e... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2014.02.06 07:57
|
|
|
|
|
|
|