|
Csuka tormamártással
|
A csukát gondosan megtisztítjuk,A friss tormát meghámozzuk és lereszeljük.
A halat egészben a fejével együtt annyi vízben,hog... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.23 14:52
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A halat megtisztítjuk, kívülről megmossuk (utána már nem szabad mosni). Majd felbontjuk, a belsőséget kiszedjük - ikrát-t... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.19 17:36
|
|
|
|
|
|
Kolbásszal töltött sertéskaraj
|
A karajra egészben, csont nélkül lesz szükségünk! Felszúrjuk, hosszában a közepébe szúrunk egy éles, hegyes (széles) kést! S be... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
dori37
2013.11.28 20:30
|
|
|
|
|
|
Mézes magvas csemege
|
A dió, a mandula és a mogyoró felét durvára őröljük.A mézet állandóan kevergetve meglangyosítjuk.Amikor már folyós,belekeverjük... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.22 09:29
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
Fészkes tojás
|
A szalonnát apróra vágjuk,serpenyőbe megpirítjuk kevés olajon vagy zsíron.Kiszedjük a pörcöket,a vissza maradt zsiradékon meg d... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
beboka
2013.10.08 23:05
|
|
|
|
|
|
Zöldséges erőleves
|
Tetszés szerint feldaraboljuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, majd olajon addig dinszteljük, amíg az olaj át nem veszi a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.16 22:28
|
|
|
|
|
|
Vörösboros csirke zöldségekkel !
|
A szalonnát apróra vágom és serpenyőben kisütöm , a csirkecombokat ketté vágom és a szalonna mellé rakom .
Mindkét oldalán me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.02.14 19:58
|
|
|
|
|
|
Fonott csirkemell paradicsomsalátával
|
Mossuk meg alaposan a burgonyákat, hosszában mindegyiket vágjuk be minimálisan, hogy a héjuk sütés közben ne szakadjon ki, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 23:14
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal
|
A sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk.Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk.A beáztatott borsót és a füstölt old... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:36
|
|
|
|
|
|
|