|
Karajba göngyölt velő rántva
|
A sertéskarajt kissé húsverővel kiverem, a sertésvelőt enyhén sós, borsos vízben előfőzöm.
A hagymát olajon megpirítom, majd ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.04.08 16:14
|
|
|
|
|
|
Töltött padlizsán
|
A padlizsánokat megmosom, kettévágom, a belsejét kanállal kivájom, majd besózom. A kivájt részeket félreteszem. A húsleveskocká... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dori37
2014.04.01 18:45
|
|
|
|
|
|
Ízes burgonya "pecsenye"
|
A bacont 2 cm- s darabokra vágom és a vajon megpiritom , kiveszem egy tányérra.
A maradék zsiradékon megpiritom a karikára vág... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:55
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos húsgombóc leves
|
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Nagyobb fazékban felhevítjük az étolajat, és üvegesre sütjük benne a hagymát. Közben megti... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:06
|
|
|
|
|
|
Bigos !
|
A káposztát felszeletelem nem túl vékonyra és felteszem főni, babért és sót és borst teszek mellé.
Kb:30-40 percnyi főzés elég... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
ibolya58
2013.02.18 20:33
|
|
|
|
|
|
Tejfölös csirke római tálban
|
Egy római tálat kivajazok vastagon.
A csirkét bedörzsölöm ételízesítővel, sóval, majd
a tál aljára rakok egy sor husit, erre ... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.05 12:43
|
|
|
|
|
|
Rakott cukkini !
|
A hagymát kevés olajon megpirítom , s ráteszem a darált húst, majd elkeverem.
Pirítom együtt az egészet, közben sózom és borso... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2012.09.18 21:56
|
|
|
|
|
|
|