|
Brokkoli krémleves
|
A brokkolit rózsáira szedve, krumplit kockára vágva , sós vízben, ami ellepi, puhára főzzük, majd össze turmixuljuk ,ízesítjük,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gabfe
2014.03.26 18:31
|
|
|
|
|
|
Napraforgó
|
A töltelékhez ledaráljuk a sonkát, adunk hozzá kevés tejfölt, mustárt, sót, borsot, finomra aprított vagy reszelt hagymát, resz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
liza1
2013.12.27 19:03
|
|
|
|
|
|
Lőrinci húsleves
|
A húst és a csontot megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk, a zöldeket összekötjük. A megfelelő nagyméretű fazékba a húst és a di... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.11.25 13:39
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos krumplileves
|
A burgonyát megtisztítod, kockára vágod, majd kb 3 liter sós vízben megfőzöd. A paradicsom sűrítményt összekevered a tejföllel ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
laja374
2013.08.28 12:43
|
|
|
|
|
|
Darált húsos saslik
|
A húst összedolgozzuk a fűszerekkel, a petrezselyemmel, sóval, az olívaolajjal és a tojással.
A hagymát lereszeljük,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.18 09:59
|
|
|
|
|
|
Zöldséges erőleves
|
Tetszés szerint feldaraboljuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, majd olajon addig dinszteljük, amíg az olaj át nem veszi a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.16 22:28
|
|
|
|
|
|
Tejszínes kukoricakrémleves
|
A kukoricából 4 evőkanálnyit kiveszünk, ez lesz a levesbetét. Felforrósítjuk a vajat, a többi kukoricát beleöntjük, 3-4 percig ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:38
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a zsíron megdinszteljük. Az edényt lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, és rá... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.18 20:29
|
|
|
|
|
|
Szabolcsi töltött káposzta kelkáposztával
|
Első lépésként a káposztát egy nagyobb fazék vízben, melybe mikor felfő, ecetet és kb. 1 evőkanál sót teszünk, megfonnyas... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.09 12:17
|
|
|
|
|
|
fokhagymaszósz
|
1. Hevítsük fel a zsírt egy serpenyőben, és a lisztet belekanalazva, folyamatos kevergetés közben készítsünk világosbarna rántá... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
missyciculi
2012.09.27 15:46
|
|
|
|
|
|
|