|
Gesztenyekrémleves
|
A gesztenye héját hegyes késsel bevágjuk.Kuktába tesszük felöntjük gyengén sós vízzel,és puhára főzzük Meghámozzuk,burgonyanyom... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.07 14:15
|
|
|
|
|
|
Cappuccino szelet
|
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaóport,,kanalanként az olajat,a sütőporral elkevert lisztet,vég... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.07 12:39
|
|
|
|
|
|
Almakrémes piskóta
|
Hagyományos módon, piskóta lapot készítünk. Az almát lereszeljük, meglocsoljuk a citromlével, megpároljuk a cukorral együtt, ho... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.06 16:48
|
|
|
|
|
|
Töltött csirke
|
A csirkét mossuk meg és töröljük szárazra. Dörzsöljük át majoránnával és a Szárnyas fűszerkeverékkel.
A hagymát és a sárgarépá... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.04 12:55
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsós pirog
|
A sárgaborsót áztassuk be egy éjszakára. Egy lábasba öntsünk 2 pohár vizet, majd tegyük bele a sárgaborsót és a Zöldségleveskoc... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.02 15:38
|
|
|
|
|
|
Túrógombóc
|
Az áttört túrót összegyúrjuk a tojásokkal és a búzadarával. Legalább fél napig állni hagyjuk, ha ezt betartjuk, akkor a búzadar... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
magyaritunde
2013.12.01 14:27
|
|
|
|
|
|
Savanyú káposztaleves galuskával
|
Keverjük össze a vizet a savanyú káposzta levével fele -fele arányban.
Adjuk hozzá a fűszereket: a szegfűborsot, a babérlevele... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kunattilane
2013.11.28 19:44
|
|
|
|
|
|
Csiperkegomba krémleves
|
A gombát és a hagymát vágjuk szeletekre és egy lábasban kevés forró olajon pirítsuk át. Öntsük le a forró levessel és tegyük be... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2013.11.27 14:12
|
|
|
|
|
|
Túrós-puncsos barackos virág
|
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a cukorral habosra keverjük, a sütőporral elkevert lisztet hozzákeverjük, a tojásfehérjé... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feedivion
2013.11.26 09:08
|
|
|
|
|
|
Székely libacomb
|
A libacombot kettévágjuk,és bőrét kockásra bevagdaljuk.Felhevítjük a libazsírt,megdinszteljük benne a felszeletelt vöröshagymát... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.07 21:27
|
|
|
|
|
|
|