|
Virslis falatkák
|
A leveles tésztát, miután kiolvadt, enyhén lisztezett munkalapon vékonyra nyújtjuk, majd derelyevágóval, vagy késsel két ujjnyi... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.12.27 07:45
|
|
|
|
|
|
Szentesi kubikus étel
|
A burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk kisebb darabokra. Felhasználásig engedjük fel hideg vízzel, így nem barnul meg. A hagymát v... |
1 komment
|
13 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.11 10:45
|
|
|
|
|
|
Kürtöskalács házilag
|
A lisztbe szitáld bele az élesztőt és a cukrot. Vegyítsd össze őket, majd az egész tojásokat, illetve a tojássárgákat is kever... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
53ilona
2013.10.07 22:32
|
|
|
|
|
|
Mediterrán csirke zöldségkörettel
|
-A megpucolt krumplit nagy hasábokra vágjuk és tepsibe halmozzuk, meglocsoljuk olajjal és sózzuk. Ezután jól összekeverjük és ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.02.02 14:24
|
|
|
|
|
|
Kopasztészta 2
|
Újabb puritán külsejű ámde igen ízletes tészta féleség.
A spagettit kifőzzük sós vízben. Eközben apró kockákra (5x5mm) vágj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.01.16 14:07
|
|
|
|
|
|
Villányi babos nyúl.
|
A szalonnát kis kockákra vágjuk, bográcsba szórjuk az olajjal meglocsolva zsírját félig kisütjük.
A finomra vágott vörösha... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:37
|
|
|
|
|
|
Kókuszos meggyes muffin !
|
Az alapanyagot / meggy kivételével / jó alaposan kikeverek.
A sütőformát kivajazom és kilisztezem.3/4 részig töltöm a mélyedés... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.19 22:34
|
|
|
|
|
|
Gesztenyeszuflé rumos csokoládéval töltve
|
A tojásokat szétválasztjuk, külön tálba tesszük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojás sárgákat a porcukorral habosra ke... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 11:59
|
|
|
|
|
|
Bercike
|
A szalonna szeleteket bevagdalom majd teflon serpenyőben szépen átsütöm. Amikor elkészült ki szedem egy tányérra és a szalonnáb... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
potyimari
2012.01.26 07:19
|
|
|
|
|
|
Szűzpecsenye velővel és májjal...
|
A szűzérméket ujjnyi vastagra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, s egy kis olajon mindkét oldalát elősütjük.
A húst kisze... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 17:07
|
|
|
|
|
|
|