|
Diós-vörös áfonyás süti
|
Egy tálba rakjuk a kisebb darabokra vágott puha vajat, hozzáadjuk a cukrot,majd robotgéppel addig keverjük,míg teljesen egynemű... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.30 14:25
|
|
|
|
|
|
Hideg, zelleres almaleves
|
Vágjuk kis kockákra az almát és a zellert.
A felhevített margarinon pároljuk először a zellert, majd az almát.
Előírás szerin... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
viragbaba
2013.11.26 11:39
|
|
|
|
|
|
Citromos-csirkés rizsleves
|
Rutinosan főzzünk egy nagy adag csirkelevest, lényeg, hogy a csirkemell ne maradjon ki belőle. A megszokott zeller, petrezselye... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
niki74
2013.11.24 20:33
|
|
|
|
|
|
Étcsokoládés sütemény
|
Az étcsokoládét és a vajat, megolvasztjuk a mikróban (másfél perc). Hozzákeverjük a lisztet, cukrot, sütőport és a tojásokat. A... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magyaritunde
2013.11.24 21:10
|
|
|
|
|
|
Zöldséges sügér
|
A rizset fél órára sós vízben feltesszük főni. Mikor elkészült leszűrjük.
Közben a sárgarépát meghámozzuk és 15 percig sós ví... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.11 09:52
|
|
|
|
|
|
Céklával töltött tojás
|
A céklát megfőzzük a héjában, hagyjuk kihűlni,majd apró kockára vágjuk Közbe megfőzzük a tojásokat. Félbe vágjuk és kiszedjük b... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.24 22:28
|
|
|
|
|
|
Vegiburger
|
A hagyma, fokhagyma, sárgarépa kivételével a többi hozzávalókat keverjük össze egy nagyobb lábasba és hagyjuk állni 15 percig. ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.18 15:53
|
|
|
|
|
|
Tökleves kagylótésztával
|
A zöldségeket meghámozzuk és megmossuk.A sütőtököt és a burgonyát nagyobb darabokra, míg a gyökérzöldségeket vékony karikákra v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.10.08 22:57
|
|
|
|
|
|
Néger kocka
|
A cukrot a zsírral, a tojássárgákkal habosra keverünk, hozzáadjuk a kakaóport, és alaposan kikeverjük.
Beledolgozzuk... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.21 21:01
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
|