|
Tonhalas rakott makaróni
|
1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A tonhalat kiemeljük az olajból, kisebb darabokra tördeljük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:24
|
|
|
|
|
|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
Padlizsános zakuszka
|
megsütjük fémlapon, nyílt lángon vagy sütőben a padlizsánokat, a paradicsompaprikát és a kápiát
megpucoljuk lehúzzuk a héjuka... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 11:22
|
|
|
|
|
|
Hagymás tojássaláta
|
A tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A tejfölt, egy tálba öntjük. Ízlés szerint sózzuk, bors... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.15 14:20
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás-parmezános sültkrumpli
|
Melegítsük elő a sütőt 225 fokra
Béleljük ki a sütőlemezt sütőpapírral
A burgonyákat jeges vízben hagyjuk ázni 30 percig
Kev... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
noble
2016.02.21 08:41
|
|
|
|
|
|
Töltött csiperkegomba
|
A gomba szárát eltávolítjuk, megmossuk. A barna lemezkéket óvatosan kikapargatjuk. Kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra vá... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.25 19:47
|
|
|
|
|
|
Lencsesaláta
|
A lencsét 1 órára hideg vízbe áztatjuk. (Ez a művelet el is hagyható, erről később.) Ne tovább, mert teljesen szétázik!
Egy ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.18 12:25
|
|
|
|
|
|
Fehérboros tűzdelt pulykasült
|
A megmosott húst leszárítjuk, hegyes késsel sűrűn zsebeket vágunk bele, darabolt szalonnával és fokhagymával megtűzdeljük. Egy ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.15 17:54
|
|
|
|
|
|
Töltött dagadó
|
A dagadót hosszú éles késsel felszúrjuk. A beáztatott és kinyomkodott zsemlékhez hozzáütjük a tojásokat, sóval, borssal és petr... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.03 23:14
|
|
|
|
|
|
Csírkecomb sajttal és sonkával tőltve
|
A csirkecombokból éles késsel kivesszük a csontot, és a csont helyétöl kétfelé bevágjuk a combokat úgy, hogy kétoldalra kiterít... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.02 01:31
|
|
|
|
|
|
|