|
Diós sült alma...
|
Az almák magházát eltávolítjuk, majd mindegyiket 4 szeletre vágunk. Kevés fahéjjal ízesítjük.
Ezután a szeleteket megkenj... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 14:54
|
|
|
|
|
|
Újházy tyúkhúsleves...
|
A tyúkot gondosan letisztogatjuk, a tollmaradványokat leperzseljük, a tokokat kihuzigáljuk, zsírzóját kivágjuk, majd kívül-belü... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 14:42
|
|
|
|
|
|
Újévi töltött malac...
|
A malacot kivül-belül megdörzsöljük citrommal, majd sóval.
Közben elkészítjük a tölteléknek valót .
A töltelékhez a h... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 13:13
|
|
|
|
|
|
Almás töltött fánk
|
Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a fo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:44
|
|
|
|
|
|
Szenegáli csirkemell
|
A csirkemellfiléket jól kiklopfoljuk. (Igyekezzünk téglalap alakúra!) Fűszerezzük, és ízesítjük, majd a közepére helyezzük a sz... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:24
|
|
|
|
|
|
Csípős-mézes csirke rizsgolyóval
|
A csirkecombot kettévágjuk, alsó és felső részre. Összekeverjük a paprikakrémet, a mézet és a ketchupot. Ebbe a mártásba helyez... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
isti53
2011.12.16 07:38
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
|