|
SONKÁS, SAJTOS TEKERCS
|
3 dkg élesztőt felfuttatunk egy kis kanál cukorral kevés tejben, majd összegyúrjuk 50 dkg liszttel, 2 kiskanál sóval,
1 pupoz... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
marika4528
2011.12.12 16:27
|
|
|
|
|
|
Mézes puszedli
|
A margarint és a mézet egy edénybe tesszük, és szép lassan felmelegítjük. A tojásokat a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a ... |
3 komment
|
7 ember kedveli
|
puszedlilaci
2011.12.12 16:22
|
|
|
|
|
|
Kinder Pingui szelet - otthon
|
A tészta hozzávalóiból 2 lapot süssünk ki (38x22 cm- es formában), külön-külön, mert vékony lapokat kapunk. Legjobb, ha a hozzá... |
33 komment
|
636 ember kedveli
|
margitanya
2011.12.12 13:45
|
|
|
|
|
|
Karamellás, mandulás kalács
|
1. A tejet a cukorral és a margarinnal addig melegítjük, míg az utóbbiak fölolvadnak benne. Ha már csak langyos, az élesztőt be... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 14:33
|
|
|
|
|
|
Csokis sült alma
|
Az almákat megpucoljuk, majd csumázóval kiszedjük a csutkáját. Egy üveg tálat kikenünk margarinnal. Az almákba lekvárt töltünk,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galanna
2011.12.12 08:45
|
|
|
|
|
|
Almás pite vékony omlós tésztával.
|
Az almát meghámozom lereszelem megdinsztelem közben 2-3 ek cukrot és a fahéjat belekeverem,végül a vaniliás cukrot,addig párolo... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
gizelszil
2011.12.12 06:16
|
|
|
|
|
|
Kálvinista mennyország
|
Az alapanyagokat összegyúrom, majd lisztezett gyúrótáblán kinyújtom. Magas peremű tepsi szükséges. Kicsivel kisebb méretű lapok... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
paulina
2011.12.11 23:16
|
|
|
|
|
|
Csipkelekvárral töltött aranygaluska.
|
A lisztet dagasztó tálba öntöm.Bele keverem a sót.
Közepére kis mélyedést készítek ebbe ütöm a tojásokat.
Finoman,lazán öss... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
dnemethk
2011.12.11 20:49
|
|
|
|
|
|
Zserbószelet
|
Az élesztőt langyos tejben egy kk. cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk és hozzáöntjük az élesztőt, cukr... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
juditmama
2011.12.11 17:12
|
|
|
|
|
|
|