|
Finom forralt bor
|
A gyümölcsöket felvágjuk
felöntjük a borral, főni tesszük
hozzáadjuk a fahéjat és a szegfűszeget
miután felforrt hozzáadjuk ... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 08:31
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Túrós zsemle
|
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A zsemlék tetejét levágjuk és félretesszük. A belsejét kiszedegetjük, és egy sütőpapírral... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.23 14:31
|
|
|
|
|
|
Csokis dominó
|
Összekeverjük a vajat, a tejet, a cukrot és kakaóport, és addig melegítjük, amíg a vaj el nem olvad. Ekkor levesszük a tűzről, ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.23 14:23
|
|
|
|
|
|
Kaszinótojás
|
Elkészítés menete:
Az első és legfontosabb teendőd a tojásfőzés. Keress egy megfelelő méretű lábast, amiben kényelmesen elfé... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.16 15:30
|
|
|
|
|
|
Magos pogácsa
|
Az anyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a vizet fokozatosan. Keményebb állagú tészta legyen, és jól kidolgozzuk. 1-órát kelesztj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.14 11:19
|
|
|
|
|
|
Káposztàs tèszta
|
Elkészítés:
A káposzta külső leveleit távolítsd el, majd mosd meg, vágd négy részre, és reszeld le. Hagyd állni 10-15 perci... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.11 22:03
|
|
|
|
|
|
Patiszonfasírt dödöllével
|
Fasírt:
Anyagokat összekeverjük. Evőkanállal kiveszünk a masszából és zsemlyemorzsában meghempergetjük gömbölyűre és kissé lel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.09 15:04
|
|
|
|
|
|
Csőben sült karfiol gyorsan
|
A karfiolt sós vízben félpuhára főzzük, szűrjük.
Jénai edényt olajjal kikenünk, beleterítjük a karfiolt. (Ha kell, villával ki... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
zi
2016.05.04 22:37
|
|
|
|
|
|
|