|
Zellerkrémleves
|
A zellert és a sárgarépát meghámozzuk, felszeleteljük (zellert hosszúkás darabokra, a sárgarépát karikákra). A felaprítot... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:41
|
|
|
|
|
|
Isler
|
A hozzávalókat kimérjük, összedolgozzuk.
Jól meglisztezett deszkán 3-5 mm-esre nyújtjuk, korongokat szaggatunk belől... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:27
|
|
|
|
|
|
Nutellás muffin
|
A nutellából szedünk ki egy tálba kb. fél üvegnyit, és lehűtjük. Ha teljesen megkeményedett a hűtőben, karalábévájóval 12... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:24
|
|
|
|
|
|
Fonott csirkemell paradicsomsalátával
|
Mossuk meg alaposan a burgonyákat, hosszában mindegyiket vágjuk be minimálisan, hogy a héjuk sütés közben ne szakadjon ki, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 23:14
|
|
|
|
|
|
Pörkölt - disznóból vagy marhából
|
A húst mosd meg, töröld szárazra, és vágd 2-3 centis kockákra. A zsiradékon párold üvegesre a felkockázott hagymát, majd a tűzr... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
adri787
2013.01.18 21:50
|
|
|
|
|
|
Tejespite
|
A liszt,tej,tojás, cukor, vaníliás cukor és a só alapanyagokból palacsinta tésztát készítünk.
Egy tepsit vékonyan kikenjük zs... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.18 18:43
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a zsíron megdinszteljük. Az edényt lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, és rá... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.18 20:29
|
|
|
|
|
|
Bounty kehely
|
A tejet és a tejszínt tegyük fel főni a kókuszreszelékkel és a cukorral és vaníliával, majd forrás után adjuk hozzá a búz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.18 15:27
|
|
|
|
|
|
Pikáns tejfölös csirke csíkok
|
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, apróra vágott fokhagymával jól bedörzsöljük, fél órát állni hagyj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.15 22:07
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos-tejszínes sajtos tészta
|
A tésztát főzzük meg.
Az apróra zúzott fokhagymát olívaolajon pirítsuk meg (figyeljünk oda, mert könnyen odaég), majd ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.15 22:09
|
|
|
|
|
|
|
Kovász
|
1 komment
|
19 ember kedveli
|
|
|
|
|
|