|
Bulgur gombával és csikemellel...
|
A megtisztított csirkemellet apró kockára vágjuk és olívaolajon megsütjük, majd félre tesszük.
A hagymát apró kockára vágjuk,... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
simocsi
2018.03.21 16:59
|
|
|
|
|
|
Sajttal töltött gomba
|
A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük.
A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később lev... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 15:48
|
|
|
|
|
|
Régimódi krumplis palacsinta
|
A krumplit enyhén sós vízben, egészben megfőzzük. Még melegen megpucoljuk, majd krumplinyomón áttörjük.
Pár percig hűlni hag... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
taszat
2018.01.25 14:26
|
|
|
|
|
|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
Krémsajtos-fűszeres harcsafilé
|
A harcsafilére csepegtessük rá a citromlevet, majd sózzuk, ízlés szerint szórjuk meg a halfűszerkeverékkel és hagyjuk legalább ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.25 22:09
|
|
|
|
|
|
Hamburger
|
A hagymát vágjuk apró kockákra (mintha pörkölthöz vágnánk). Az összes hozzávalót keverjük össze egy tálban. A fóliát húzzuk ki ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.24 17:28
|
|
|
|
|
|
HAGYMATOKÁNY
|
a hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonos... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.03 12:17
|
|
|
|
|
|
Eperdzsem
|
előző este megpucoljuk az epret, többször átmossuk
a nagyobb darabokat felvágjuk, egészben is lehet hagyni vagy fel lehet vágn... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.25 11:53
|
|
|
|
|
|
Szilvakompót
|
megmossuk a szilvát, felteszünk főni annyi vizet, hogy majd ellepjeszilvakompót
amikor fő, beletesszük a szivákat, addig főzzü... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 12:05
|
|
|
|
|
|
Hagymatokány
|
A hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonos... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 08:22
|
|
|
|
|
|
|