|
Sajtpuffancs
|
A tojások kemény habbá vert fehérjébe keverjük a sajtot és a forró olajba mártogatott kanállal kis fánkokat szaggatunk .
Az ol... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.06 22:50
|
|
|
|
|
|
Rakott krumpli francia módra-Tartiflette-
|
A burgonyát hámozd meg, karikázd fel, és forró vízben főzd addig, amíg egy picit megpuhul. Vigyázz arra, hogy félkemény marad... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.21 08:48
|
|
|
|
|
|
Húsos töltött paradicsom
|
A paradicsomokat megmossuk, a tetejüket levágjuk. A belsejüket kiskanállal kivágjuk, kockára vágjuk. Az újhagymát megmossuk, me... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
cocco
2012.05.18 09:34
|
|
|
|
|
|
Sonkás tojáslepény!
|
A tojásokat felverem,megsózom,borsozom és apránként hozzákeverem a lisztet. a sajtot,tejet majd habverővel simára kidolgozom.
... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.07 19:39
|
|
|
|
|
|
Rétegezett pásztortarhonya tepsiben sütve!
|
A felmelegített olajon megpirítom a tarhonyát,addig mig kicsit rózsaszínű nem lesz.
Megszórom pirospaprikával, felöntöm vízzel... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.07 19:41
|
|
|
|
|
|
Mojito-koktél
|
Egy koktélos pohár aljában szétnyomkodjuk a mentalevelet. A rumot, a citromlét és a cukorszirupot shakerben erősen összer... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.05 16:57
|
|
|
|
|
|
Mediterrán zöldségek sajtos bruschettával.
|
Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra (légkeverős sütőnél 200 °C).
Vágjuk a kenyeret átlósan 8 szeletre, majd a szeletek mindkét ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.30 16:23
|
|
|
|
|
|
Húsos hasé
|
A felapríttott vöröshagymát kevés olívaolajon megfuttatjuk, erősebbre vesszük a lángot és hozzáadjuk a marhahúst.
Sózzuk, bors... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.07 08:24
|
|
|
|
|
|
Kelt copfocskák
|
Pici tejben felfuttatjuk az élesztőt.
A lisztet, a sót, a xilitet a maradék tejjel, és kissé megolvasztott vajjal és a felfutt... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 19:48
|
|
|
|
|
|
Orosz Pierogi !
|
Először a tölteléket csinálom meg:
A burgonyát kevés sós vízben megfőzöm s ezek után áttöröm.
A túrót ,sót, borsot, és az átt... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:21
|
|
|
|
|
|
|