|
Gyümölcsös csirke
|
A megtisztított csirkét daraboljuk, a vajat felhevítjük egy lábasban, a csirkét belehelyezzük a lábasba ezután, a fűszereket is... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
venci76
2011.12.11 17:30
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
muranyinikola
2016.05.24 11:40
|
|
|
|
|
|
Túrógombóc főzés nélkül, málnapürével
|
A túrót keverjük össze cukorral, vaníliás cukorral, egy kanál tejföllel és egy evőkanál búzadarával, majd hagyjuk állni körülb... |
2 komment
|
17 ember kedveli
|
noble
2015.10.10 08:32
|
|
|
|
|
|
Pikáns tojáskrém
|
A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod. Ehhez add hozzá a tejfö... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.06 12:57
|
|
|
|
|
|
6 LAPOS
|
Én így tanultam a Kerimamámtól:
6 LAPOS
50 dkg lisztet, 10 dkg zsírt összemorzsolunk 15 dkg porcukorral, 1 sütőporral és 1 ... |
3 komment
|
15 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.26 16:47
|
|
|
|
|
|
Pirított sertésmáj
|
A hártyáitól megtisztított májat, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A felkockázott vöröshagymát a felforrósított zsírba tesszük, m... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.22 18:44
|
|
|
|
|
|
Töpörtyűs leveles pogácsa
|
A lisztet az élesztővel, a tojásokkal, sóval, és a zsírral tésztává dagasztjuk, ha igényli, kis tej hozzáadható, se nagyon lágy... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.22 10:28
|
|
|
|
|
|
Gyors meggyes piskóta
|
A hozzávalókat összekeverem, sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, rászórom a meggyet és 25 perc alatt 180 fokon, előmelegített sü... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.05 15:33
|
|
|
|
|
|
Puding keksszel
|
A csokoládé, vanília és puncs ízű pudingport külön-külön megfőzöm. Egy átlátszó, hőálló üvegtál aljába, rakok egy sor háztartás... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
balabala63
2014.01.08 15:32
|
|
|
|
|
|
Isteni finom marhahús leves
|
A velős csontos húst oda tesszük vízbe főni .Miután felfőtt nagyon kicsi lángon 2 órát főzzük.Közben a habját leszedjük,hogy a... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.26 12:18
|
|
|
|
|
|
|