|
Biralmasajt
|
A birsalmákat megpucolom, de nem hámozom meg, csak a hibás részeket és a magházat távolítom el. Apróra szeletelem, majd citroms... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 10:57
|
|
|
|
|
|
Töltött sült paprika
|
A megmosott sárga paprikák végét levágom kimagozom a paprikát
Az elejét is levágom úgy hogy egy kicsi lyuk legyen rajta.Ez azé... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
evacsoki
2013.10.14 22:40
|
|
|
|
|
|
pulykacomb-gomba-tejföl
|
Első lépésként a tejfölbe belekeverjük a fokhagymaport és az apróra vágott petrezselymet. Ezt félretesszük, hogy a főzés ideje ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nagysugar
2013.10.13 10:45
|
|
|
|
|
|
Csöröge
|
Minden hozzávalót alaposan összegyúrtam, majd egy órán át pihentettem. A tésztából kisgyerek ökölnyi gombócokat téptem, átgyúrt... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
ferry8888
2013.09.06 23:06
|
|
|
|
|
|
Finomfőzelék
|
A finomfőzelék elkészítés egyszerűen a következő:
1. Veszünk 1 kg vegyes zöldségkeveréket, vagy francia saláta keveréket (fag... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:17
|
|
|
|
|
|
Csirkés-zöldséges töltött cukkini
|
Az olívaolajat egy nagyméretű ragus serpenyőben sercenésig melegítjük.
Belerakjuk a 3 fej vastag karikára vágott vöröshagymát,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.06 17:33
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Mályvacukor
|
Egy téglalap alakú műanyagdobozhoz méretre vágok 2 sütőpapírt. Az egyiket szilikonecsettel jól átkenem olajjal és a doboz aljáb... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.18 22:26
|
|
|
|
|
|
Tarhonyás krumpli kolbásszal
|
A kolbászt megfosztjuk a bőrétől. Legegyszerűbb, ha meleg víz alatt leöblítjük, sokkal könnyebb lehúzni a bőrt. Vékonyan felkar... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
projo2
2013.04.19 21:32
|
|
|
|
|
|
Zacskós leves Zax módra
|
Senkit ne tévesszen meg ez nem egy zacskós leves elkészítési módjának leírása. Mindössze azért neveztem el így mert mindent zac... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.04.10 20:12
|
|
|
|
|
|
|