|
Tócsi
|
A burgonyát nyersen megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, és lereszeljük.
Elkészítés: A reszelt burgonyához adjuk a tojáso... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.23 14:16
|
|
|
|
|
|
lencsefőzelék
|
Főzés előtt néhány órával áztassuk be a lencsét, miután megpuhult öntsük le róla a vizet. Főzés előtt vágjuk kockára a hagymát ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.20 13:15
|
|
|
|
|
|
SAJTSZÓSZOS TÉSZTA
|
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A vajat felolvasztjuk, a lisztet hozzáadjuk és csomómentesre kavarjuk.
A te... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
gurmika
2017.03.15 12:19
|
|
|
|
|
|
GOFRI
|
Nagyon egyszerű az elkészitése.
A lisztet elkeverjük a sütőporral.
Egy másik edényben a kissé megolvasztott, de nem forró vaj... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
gurmika
2017.03.15 12:12
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
muranyinikola
2017.02.12 14:33
|
|
|
|
|
|
HAGYMATOKÁNY
|
a hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonos... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.03 12:17
|
|
|
|
|
|
Hagymatokány
|
A hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonos... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Wokban pirított zöldségek spagettivel
|
Az anyagokat (sárgarépa, káposzta, hagyma) hosszú csíkokra szeleteljük. Wokban felforrósítjuk az olajat és beleszorul a zöldség... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.27 22:24
|
|
|
|
|
|
|